November 06, 2008

And the winner is...

... PP, il architetto !

While we all were still voting and thinking and discussing about version B or C and about the white column in the middle yes or no - our young architect and his team were working.

When we made the decision to do version C - the simple one - the column in the middle (version B) was already plastered on the wall.

I just reviewed the pictures, send by PP (grazie!), and was asked to made the final decision by Angelo and CC :

To remove the column tomorrow morning or not ?

Well, well, the argument of the architect sounded reasonable:
'Secondo mè è necessaria per interrompere la monotonia dell'orizzontalità, e di avere tutta la parete rustica.', the column would interrupt the monotone horizontal.

And also some Pizzitani which have seen the work today, recommended to leave it.

So GREEN light to go ahead (luce verde).

For your (and my) understanding: the version that will be implemented, is a mix of version B and C. The column in the middle (as I understood) will not go down all the way. The lowest part remains (more or less, I assume) untouched, while the stone part will have a white column that finishes under the roof.

(PP, perfavore, is this the final version?)

Thank you all for your votes, comments and emails! Very much appreciated!

It was fun. - I leave the poll open for some more days, in case you still like to vote.


update: poll is closed, here is the result:

version B 46 % (mix of modern and old)
version C 33 % (simple version)
version A 20 % (shoe box version)

No comments:

Post a Comment